Магазин
Сублімовано-сушена страва “Манго стікі райс”
Манго стікі райс (Mango sticky rice) – традиційна страва тайської кухні. Є десертом з клейкого рису, приправленого кокосовим молоком і шматочками манго.
Малина сублімована (freeze dried) ціла
Співвідношення сухої до свіжої ягоди 1: 6,6. – без консервантів та барвників – смакують як свіжі – корисні – збережено близько 95% Читати далі…
Борщ
Що може бути кращим, аніж апетитний борщик? Правильно — борщик в горах. Зварений із збереженням традиційної рецептури, тому смакує “як у мами”. Використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.
В’єтнамський суп Фо Бо
Фо – найвідоміше блюдо в’єтнамської кухні. Його придумали на початку ХХ століття в північній частині В’єтнаму китайські вуличні торговці. Поступово фо став популярним по всій країні. Зараз це частина культури, національної самоідентифікації; про фо пишуть поеми, філософські трактати. У кожній родині, в кожному ресторані є свій, особливий рецепт фо.
Борщ вегетаріанський
- Борщ, приготовлений із збереженням традиційною рецептури, однак підійде для вегетаріанців, оскільки у своєму складі містить квасолю замість м’яса.
Гранола з абрикосовим йогуртом
Гранола – перше, що спадає на думку багатьом, коли мова йде про сніданок. Ми ж вирішили зробити ваші ранки в горах максимально смачними, додавши до каші смачний абрикосовий йогурт, яблучне пюре, мигдаль та мед.
кукурудзяна каша з сублімованою малиною
Фірмова страва по рецепту від “Джеймс Кук”. Солодкий сніданок кукурудзяних пластівців з медом із додаванням кокосового молока, малини, груші і горіхів. Страва Читати далі…