Магазин
Малина сублімована (freeze dried) ціла
Співвідношення сухої до свіжої ягоди 1: 6,6. – без консервантів та барвників – смакують як свіжі – корисні – збережено близько 95% Читати далі…
В’єтнамський суп Фо Бо
Фо – найвідоміше блюдо в’єтнамської кухні. Його придумали на початку ХХ століття в північній частині В’єтнаму китайські вуличні торговці. Поступово фо став популярним по всій країні. Зараз це частина культури, національної самоідентифікації; про фо пишуть поеми, філософські трактати. У кожній родині, в кожному ресторані є свій, особливий рецепт фо.
Полуниця сублімована (freeze dried) ціла
Співвідношення сухої до свіжої ягоди 1:10,2. – без консервантів та барвників – смакують як свіжі – корисні – збережено близько 95% вітамінів Читати далі…
Кус-кус з апельсином та фісташками
Кус-кус – традиційна крупа, популярна серед північноафриканських, близькосхідних і середземноморських культур.
Ідеально підійде для активних й енергійних людей, а також для тих, хто регулярно займається розумовою діяльністю.
Ожина сублімована (freeze dried) ціла
Співвідношення сухої до свіжої ягоди 1: 6,2. – без консервантів та барвників – смакують як свіжі – корисні – збережено близько 95% Читати далі…
MRE «Телятина тушкована у власному соку», 100 г
Тушкована телятина від James Cook – страва, готова до вживання (англ. meal, ready-to-eat). Виготовлена способом тушкування у автоклаві. Інноваційна термостійка упаковка дозволяє зберігати готову страву до 2 років.
Гранола з абрикосовим йогуртом
Гранола – перше, що спадає на думку багатьом, коли мова йде про сніданок. Ми ж вирішили зробити ваші ранки в горах максимально смачними, додавши до каші смачний абрикосовий йогурт, яблучне пюре, мигдаль та мед.
кукурудзяна каша з сублімованою малиною
Фірмова страва по рецепту від “Джеймс Кук”. Солодкий сніданок кукурудзяних пластівців з медом із додаванням кокосового молока, малини, груші і горіхів. Страва Читати далі…